Як зробити в домашніх умовах самогон?

admin 9-10-2014
Більшість шанувальників міцних напоїв цікавляться, як зробити в домашніх умовах самогон, який за своїми характеристиками і ціною, яка буде відрізнятися в кращу сторону від переважної кількості покупних напоїв.
Приготування самогону можна поділити на наступні стадії:

1. Приготування браги.

На 25 літрів води (краще взяти очищену воду, тоді він буде смачнішим і осаду буде менше) беремо 0,5 кг цукру, 0,2 кг дріжджів (сухих), і по 50 г листочків троянди, або інших трав.


2. Освітлюємо брагу перед перегонкою.

Після того, як дозріла бражка, освітлюємо її бентонітом (7-8 ст. л. заливаємо окропом і додаємо в брагу).


Як зрозуміти, що брага дозріла:

— Смак змінився. Брага більше не солодка.
— Брага перестає видавати шум.
— Термін бродіння приблизно 10 днів.

3. Переганяємо брагу.

Чим повільніше буде гнатися брага, тим якісніше вийде самогон. Оптимально — 1-1,5 л/год. Таким шляхом, самогон буде набагато чистіше, ніж при швидкій перегонці.


4. Розливаємо по банках і ставимо в прохолодне місце! Ось цукровий самогон в домашніх умовах готовий!

ВІДЕО. Як зробити в домашніх умовах самогон?

9 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения