Як зробити сангрію?

admin 7-18-2014
Сангрія — назва цього напою пішло з Іспанії, де це слово означає «кров». З’явився цей напій там же, на початку ХІХ століття, коли прості збирачі фруктів робили цей напій щоб позбутися від спраги. Рецепт напою дуже простий, але його смак незабутній.

Як зробити напій «Сангрія» своїми руками?


Для приготування нам знадобитися:


— вино, червоне, сухе, 600мл.;

— фрукти.

Намагайтеся вибрати якомога більше фруктів, вони можуть бути як сезонні, так і екзотичні. Ми радимо використовувати:

— персик;

— груша;

— абрикос;

— слива;

— цитрусові;

— полуниця;

— вишня.

Так само для смаку можна додавати корицю і зірочку бадьяна.

Як зробити смачний напій «Сангрія»?


1. Дуже добре помиємо фрукти, так як вони повністю будуть занурені в напій. Фрукти з товстою шкіркою можна почистити щіткою. Потім нарізаємо (не дуже дрібно).

2. Те саме робимо і з іншими фруктами. Там де є кісточки — їх слід видалити.

3. Всі нарізані фрукти покласти в ємність і заливаємо вином.

4. Накриваємо нашу ємність харчовою плівкою і ставимо в холодильник, мінімум на дві години.

Сангрія готова! Подавати її слід холодною, із додаванням льоду!

ВІДЕО. Як зробити напій «Сангрія» в домашніх умовах?



Види Сангрії.


В залежності від обраних фруктів і інших інгредієнтів, існує багато видів цього напою. Ми розповімо про два рецепти: Тиха Сангрія і Гриста Сангрія.

Тиха Сангрія.


Будемо використовувати:

— червоне вино;

— бренді;

— лимонад;

— персик;

— яблуко;

— апельсин;

— цукор;

— кориця.

1. Нарізаємо фрукти шматочками (будемо використовувати по 1 шт. вищезазначених).

2. Засипаємо їх цукром, приблизно 2ст.л. і заливаємо бренді.

3. Отриманий напій ставимо в холодильник, приблизний час півдня (12 годин).

4. Потім наливаємо туди лимонад і вино. Напій готовий!

Додайте лід і можете подавати на стіл!

Гриста Сангрія.


У цьому випадку підготуємо наступні інгредієнти:

— ігристе вино;

— бренді;

— апельсиновий лікер;

— фрукти (апельсин, грейпфрут, лимон);

— виноград;

— цукор.

1. Добре помиємо фрукти і нарізаємо їх. Потім засипаємо цукром.

2. Заливаємо лікером і бренді, ставимо в холодильник для настоянки.

3. Через кілька годин, можна додавати вино і подавати вже готовий коктейль.

10 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения