Як зробити чебуреки?

admin 6-16-2014

Чебуреки — національне блюдо багатьох азіатських країн. Сьогодні, чебуреки можна зустріти в багатьох закусочних, як в Росії, так і в Україні. Справжні чебуреки можна спробувати лише на їх батьківщині, в Криму, де й готують їх, в кращих традиціях кримськотатарського народу. В інтернеті можна знайти безліч різних рецептів, і всі будуть відрізнятися один від одного, адже кожен кухар бажає додати щось своє в кожну страву.

Рекомендуємо прочитати!
1.

3. Просіваємо борошно, що залишилася, в миску, за потреби додаємо ще трохи води.

4. Далі тісто необхідно місити руками. Добре перемесив, присипте борошном і залиште на 1 годину.

Як приготувати начинку для чебуреків?

 

5. Поріжте як можна дрібніше цибулю і додайте до фаршу. Можна використовувати як ріпчасту цибулю, так і зелений. Перемішайте ці два інгредієнти.

6. Тепер займемося приготуванням приправи. У склянку з теплою водою, додаємо сіль, червоний і чорний перець. Перемішуємо.

7. Заливаємо отриману суміш у фарш і ретельно перемішуємо.

8. Тісто і фарш готові, можна починати ліпити чебуреки. Розкачуємо тісто як можна тонше і ложем туди фарш. Загортаємо.

9. Смажити, краще за все на добре розпеченій сковорідці. Час смаження — кожну сторону приблизно на 1-2 хвилини.

ВІДЕО. Як зробити чебуреки?

7 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения