Як зробити сирники?

admin 6-5-2014

Сирники — страва слов’янської кухні, в основі якого лежить сир. Нам ще з дитинства знайомий їх смак, і він не залишає нікого байдужим. Коли це блюдо приготовлено з любов’ю, воно стає ще смачніше. Свіжі сирники зі сметаною — що може бути краще?

Рецепт з фото. Як зробити сирники з сиру?

Підготуємо нам потрібні інгредієнти і приступимо до приготування. Нам буде потрібно:

— сир, 0,5 кг.;
— яйце, 1 шт.;
— цукор, ½ ст.;
— ванілін, 1-2 р.;
— борошно, 2-3 ст.л.;
— вершкове масло, 50-70 р.


1. Для початку насипаємо сир в тарілку і розминаємо його виделкою.

2. Коли сир буде підготовлений, додаємо цукор, яйця і ванілін. Ретельно перемішуємо, поки не вийде единородная маса.


3. Додаємо борошно і знову перемішуємо, поки у нас не вийде сирне тісто.


4. Посипаємо стіл або дошку борошном і ложем туди наше тісто. Починаємо надавати йому форму.


5. Нарізаємо на шматочки і формуємо руками коржі. Знову посипаємо борошном, все що нам тепер залишилось — підсмажити їх.

6. Ставимо сковорідку на вогонь, підігріваємо. Як тільки вона нагріється, кидаємо туди вершкове масло і чекаємо, поки воно розплавиться.

7. Відразу ж після цього викладаємо наші сирники в сковорідку і смажимо з обох боків до рум’яності.


Наші готові сирники! Приємного Вам апетиту!


З чим подавати сирники до столу?

Найчастіше сирники подаються зі сметаною, але це вже Ваше рішення. Замість сметани можна використовувати джем, крем, згущене молоко, все, що тільки побажаєте.

ВІДЕО. Як зробити сирники в домашніх умовах?


Як зробити сирники пишними?

Щоб Ваші сирники вийшли пишними і не розвалювалися на сковороді, додайте трохи рослинного масла в сир, в процесі приготування.

6 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения