Як зробити пасту?

admin 6-1-2014

Італія — батьківщина безлічі смачних страв світу! Паста — не виняток, саме це блюдо набирає свою популярність у наш час. На батьківщині цієї страви, вважається що паста — дієтичне блюдо.

Як зробити італійську пасту в домашніх умовах?

Щоб приготувати пасту, нам буде потрібно:

— макаронні вироби гарної якості (паста);
— вода;
— сіль;
— соус.

Крок №1. Набираємо воду в каструлю і ставимо її на вогонь. Наливаємо воду з розрахунку 1 літр на 100 грам пасти.

Крок №2. Як тільки закипить вода, додаємо наші макарони, не закриваючи кришки — чекаємо і перемішуємо час від часу. Зазвичай це займає 8-10 хвилин.

Крок №3. Додайте солі.

Крок №4. Не дочекавшись поки макарони, будуть повністю готові, прибираємо з вогню, адже це блюдо вважається готовим, якщо паста трохи недоваренная.

Крок №5. Все, що залишилося, так це перекласти в іншу посудину і додати соус!

ВІДЕО. Як приготувати італійську пасту.

Види італійської пасти.

Існує кілька десятків видів пасти, кожен може підібрати собі щось до смаку. Кожна з них використовується в різних стравах і готується по-різному, в залежності від свого призначення. Ось кілька з них:

— Agnolotti — аньолотті;
— Alphabet-алфавіт;
— Cannelloni — канелоні;
— Conchiglioni — великі черепашки;
— Farfalle — фарфалле;
— Fusilli — фузіллі;
— Lasagne — лазанья;
— Maccheroni — макарони;
— Orzo — орзо.

3 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения