Як зробити пельмені?

admin 6-1-2014

Пельмені — це страва знайоме кожному жителю нашої країни. Ми звикли купувати в магазині, вже в замороженому вигляді, і втратили можливість, знову насолодитися приготування цього диво-страви. Запросіть своїх друзів і разом з ними займіться ліпленням, згадайте хороші часи і отримаєте масу задоволення.

Рецепт. Як зробити пельмені?

Щоб зробити пельмені будинку, нам знадобиться:

— молоко, 250 гр.;
— яйце, 1 шт.;
— борошно, 500 гр.;
— рослинна олія;
— свинина, 350гр.;
— яловичина, 350гр.;
— цибулю, 200 гр.;
— лавровий лист;
— сіль, перець;
— перець духмяний в горошках.

Як зробити тісто для пельменів?

1. У миску насипати борошно, додаємо яйце і перемішуємо.

2. Додаємо сіль і рослинне масло, і знову перемішуємо.


3. Замішуємо тісто, додавши в нього молока. Отриману масу, накриваємо харчовою плівкою. Відставляємо на 40-50 хвилин.

Готуємо начинку.

4. Все м’ясо і цибулю пропускаємо через м’ясорубку.


5. Солимо, перчимо для смаку.

6. Повертаємося до тесту і починаємо ліпити пельмені. Для початку, частину тіста розкачайте шаром в 1-2 мм.


7. Склянкою або формочкою виріжте кружечки. У середину покласти 1 ч.л. начинки.

8. Загортаємо тісто і отримуємо наші пельмені!

9. Ложем всі отримані пельмені на дошку і ставимо в морозилку.

Як приготувати пельмені?

10. Наливаємо в каструлю води, доводимо до кипіння. Солимо.


11. Насипаємо пельмені, для кращого смаку додаємо лавровий лист і запашний перець.


12. Коли пельмені спливуть, варимо ще кілька хвилин (7-10).


Готові пельмені — можете подавати до столу!

Пельмені. Калорійність.

ВІДЕО. Як зробити пельмені будинку.

3 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения