Як зробити хачапурі з листкового тіста?

admin 5-14-2014

Хачапурі — національний грузинський фаст-фуд. Ця випічка має дуже простий рецепт приготування якого у Вас піде всього 10-15 хвилин. Ну що, почнемо готувати!

Інгредієнти:


— листкове тісто, 500гр.;

— сир, 400 гр.;

— яйце куряче, 1 шт.;

— цукор;

— борошно.

1. Для початку зробимо начинку для нашої випічки. Натираємо на тертці сир.

2. Беремо яйце і відокремлюємо жовток від білка. Трохи збивши виделкою жовток, додамо до нього щіпку цукру.

3. Розкачуємо тісто в квадрат і розрізаємо його на чотири частини.

4. Кожен шматок змащуємо білком і ложем туди частину сиру.

5. Складаємо тісто в конвертик і акуратно розкочуємо качалкою в коржик.

6. Знову змащуємо середину білком і звертаємо на конвертик.

7. Починаємо випікати наші хачапурі, попередньо змастивши їх зверху жовтком.

Через 25 хвилин, наші хачапурі — готові! Приємного Вам апетиту!


ВІДЕО. Як зробити хачапурі з листкового тіста в домашніх умовах.


2 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения