Приготований власноруч соус з томатної пасти стане незамінним доповненням до Ваших страв. Без добавок і підсилювачів смаку Ви отримаєте по-справжньому корисний продукт для себе і близьких.
Вам знадобляться такі інгредієнти для соусу:
- Томатна паста – 200 гр.
- Чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Цукор – 4 ст.л.
- Подрібнений часник – 1 ст. л.
- Спочатку нам потрібно в каструлі зручних для Вас розмірів довести до кипіння один стакан води.
- Поступово додаємо цукор, зелень, перець, часник і лавровий лист. Не забуваємо все це перемішати і варити не менше 5 – 7 хвилин.
- Не забудьте після закінчення 5 – 7 хвилин вийняти з киплячої каструлі лавровий лист.
- Додаємо томатну пасту і, злегка помішуючи, варимо на маленькому вогні ще 5-7 хвилин.
- Вимикаємо газ і даємо охолонути.
- З каструлі перелити соус в посудину і залишаємо в холодильнику.
Перестаньте купувати кетчупи у магазинах! Є набагато вигідніше і смачніше рішення – томатний соус, зробленей в домашніх умовах. Ви точно будете впевнені в тому, що склад приготованого не зашкодить Вашому здоров’ю. Тут немає жодного ГМО, і Ви сміливо можете отримувати користь від приготовленого соусу.