Як зробити соус з томатної пасти?

Найсмачніший томатний соус з томатної пасти

Приготований власноруч соус з томатної пасти стане незамінним доповненням до Ваших страв. Без добавок і підсилювачів смаку Ви отримаєте по-справжньому корисний продукт для себе і близьких.

Вам знадобляться такі інгредієнти для соусу:

  • Томатна паста – 200 гр.
  • Чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Цукор – 4 ст.л.
  • Подрібнений часник – 1 ст. л.
  1. Спочатку нам потрібно в каструлі зручних для Вас розмірів довести до кипіння один стакан води.
  2. Поступово додаємо цукор, зелень, перець, часник і лавровий лист. Не забуваємо все це перемішати і варити не менше 5 – 7 хвилин.
  3. Не забудьте після закінчення 5 – 7 хвилин вийняти з киплячої каструлі лавровий лист.
  4. Додаємо томатну пасту і, злегка помішуючи, варимо на маленькому вогні ще 5-7 хвилин.
  5. Вимикаємо газ і даємо охолонути.
  6. З каструлі перелити соус в посудину і залишаємо в холодильнику.

Перестаньте купувати кетчупи у магазинах! Є набагато вигідніше і смачніше рішення – томатний соус, зробленей в домашніх умовах. Ви точно будете впевнені в тому, що склад приготованого не зашкодить Вашому здоров’ю. Тут немає жодного ГМО, і Ви сміливо можете отримувати користь від приготовленого соусу.

Відео – рецепт томатного соусу з томатної пасти