Як зробити соус з томатної пасти?

admin 9-10-2014
Приготований власноруч соус з томатної пасти стане незамінним доповненням до Ваших страв. Без добавок і підсилювачів смаку ви отримаєте по-справжньому корисний продукт для себе і близьких.

Перевагою приготування соусу будинку є також те, що ви підганяєте його під свій смак: він може бути кислий, солоний, гострий, солодкий або ж з різними прянощами.

Вам знадобляться такі інгредієнти для соусу:


• Томатна паста — 200 р.
• Чорний мелений перець — 0,5 ч.л.
• Лавровий лист — 1 шт.
• Цукор-пісок — 4 ст.л.
• Подрібнений часник — 1 ст. л.

1. Спочатку нам потрібно в каструльці зручних для Вас розмірів довести до кипіння один стакан води.

2. Поступово додаємо цукровий пісок, зелень, перець, часник і лавровий лист. Не забуваємо все це перемішати і варити не менше 5 — 7 хвилин.

3. Не забудьте після закінчення 5 — 7 хвилин вийняти з киплячої каструлі лавровий лист.

4. Додаємо томатну пасту і, злегка помішуючи, варимо на маленькому вогні ще 5-7 хвилин.

5. Вимикаємо газ і даємо охолонути.

6. З каструлі перелити соус в посудину і залишаємо в холодильнику.

Перестаньте купувати кетчупи у магазинах! Є набагато вигідніше і смачніше рішення — томатний соус, приготований в домашніх умовах. Ви точно будете впевнені в тому, що склад приготованого не зашкодить Вашому здоров’ю. Тут немає жодного ГМО, і Ви сміливо можете отримувати користь від приготовленого соусу.

ВІДЕО. Як зробити томатний соус?

57 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения