Як зробити кесаділью?

admin 9-1-2014
Кесаділья — страва мексиканської кухні, яка стала дуже популярною по всьому світу. Воно являє собою два
2. Нагріваємо на вогні сковорідку, додаємо масло і засипаємо цибулю. Обсмажуємо його.
3. З перцем робимо те ж саме, тільки на окремій сковорідці.
4. І цибулю, і перець слід додати солі і перцю. Тільки не потрібно сипати занадто багато.
5. Цибуля пересипаємо в сотейник.
6. Сковорідку не ховаємо, а насипаємо в неї м’ясо і починаємо обсмажувати.
7. М’ясо так само слід поперчити і посолити.
8. Перець перекладаємо до цибулі.
9. Туди ж додаємо помідори.
10. Ну і, звичайно ж, вже обсмажене куряче філе.
11. Заливаємо все це
14. Коли все буде готове, можна приступати до коржиків. Беремо кукурудзяну корж і на одну половину насипаємо отримане нами м’ясо з овочами.
15. Зверху м’яса посипаємо сиром.
16. Накриваємо другою половинкою.
17. І акуратно обсмажуємо на грилі. Спочатку з одного боку, потім з другої.
18. Аби не є кесаділью без нічого, ми приготуємо простий салатик. Нарізаємо кольорову капусту й моркву і заправляємо їх майонезом.
19. Так само в салат можна додати шматочки ананаса, журавлину і кінзу. Обсмажену коржик покладіть до салату і можете подавати до столу чудову і смачну їжу!
Подавати кесаділью варто з трьома соусами: сметаною, томатним соусом і
 
 
ВІДЕО. Як зробити кесаділью?
 
5 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения