Як зробити буріто?

admin 8-26-2014
Буріто — найпопулярніше мексиканське блюдо. На батьківщині його приймають в їжу на сніданок, обід і вечерю. Це блюдо складається з тонкої маїсового коржика і начинки, яка буває дуже різною. У Мексиці буріто їдять лише з одним-двома інгредієнтами, але ми можемо дозволити собі більше, тому додавати туди можна все, що душа забажає.

Як зробити буріто своїми руками?

Для дуже ситні буріто обов’язково потрібно використовувати м’ясо, будь то курка або свинина. І так, для початку приготуємо потрібні нам продукти:

— коржики;

— яловичий фарш, 300г.;

— цибулю, 1шт.;

— томатний соус, 100-150мл.;

— вершки, 50мл.;

— квасоля, 200гр.;

— сир чеддер, 300-350гр.

Всі продукти обійдуться Вам не дуже дорого, це смакота того варте!

Приступимо!

1. Спочатку займемося цибулею. Його слід добре промити, почистити і нарізати. Потім злегка підсмажити на маслі. Головне — вчасно зупинитися, щоб цибуля не сильно потемнів.

2. В сковорідку з цибулею насипаємо фарш і перемішуємо його. Весь час перемішуємо, поки фарш не буде повністю готовий. Він повинен вийти розсипчастий, грудок бути не повинно.

3. Додаємо соус і вершки до фаршу, дуже добре все перемішуємо.

4. Квасолю слід трохи обсмажити на окремій сковорідці.

5. Щоб корж був більш еластичною, ложем її на 1 хвилину, в духовку, розігріту до 200 градусів.

6. Тільки витягнувши, корж з духовки, ложем в неї готовий фарш, трохи квасолі і натертий сир.

7. Загортаємо нашу корж. Намагаємося загорнути всі краї, щоб соус не витікав.

8. Тепер, готові буріто, слід помістити в духовку на кілька хвилин.

Наш буріто готовий!



ВІДЕО. Як зробити буріто в домашніх умовах?

4 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения