Як зробити соус сальса?

admin 8-14-2014

Сальса — означає «солений». Рецепт цього овочевого соусу прийшов до нас із Мексики, де і користується величезним попитом. На батьківщині сальса буває як з овочів, так і з фруктів, але єдине що ніколи не змінюється — це наявність перцю чилі. Давайте навчимося готувати його!

Як зробити соус сальса своїми руками?

Класичний соус сальса зовсім не важко зробити в домашніх умовах. Щоб приготувати його, нам буде потрібно:

— 3 помідори;
— 1 червоний перець чілі;
— 3 зубчики часнику;
— 1 подрібнена головка цибулі;
— пучок кінзи;
— сіль.

1. Беремо сковороду, бажано з товстим дном і нагріваємо її. Потім наливаємо олію і обсмажуємо часник.
2. Додаємо в сковороду перець чилі і помідори. Смажимо на невеликому вогні 8-10 хвилин.
3. Після прожарювання, додаємо кінзу, сіль за смаком.
4. Пересипаємо всю масу в блендер і трохи збиваємо.

Сальса готова, можна подавати до столу!

Даний соус можна вживати з м’ясним гарніром — фахітос, а так само використовувати в приготуванні бурітто з квасолею.

ВІДЕО. Як приготувати соус сальса?

4 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения