Як зробити соус гуакамоле?

admin 8-13-2014

Хочете урізноманітнити Ваші повсякденні страви? Здивувати гостей? Що ж, давайте спробуйте-но цей овочевий незвичайний соус гуакамоле! На території Мезоамерики соус гуакомоле, є традиційним соусом. Він чудово поєднується з м’ясом, рисом, картоплею або рибою!

Як зробити соус гуакамоле своїми руками?

Перед тим, як приступити до приготування, підготуємо всі інгредієнти(8 порцій):

1. Ріпчаста цибуля — 1/2шт;

2. Лайм — 2 шт;

3. Гострий перець (чилі серрано) — 1шт;

4. Стиглий авокадо — 4 шт;

5. Сметана — 2ст. л;

6. Сіль, перець — за смаком;

7. Помідор — 2шт (невеликих);

8. Кінза (за бажанням).

РЕЦЕРТ. Мексиканський соус гуакамоле.

Час приготування бажаного соусу, займе близько 12 хвилин.

1. Для початку візьміть ємність, в чому Ви будете збивати соус. Поріжте або потріть на крупній тертці цибулю, потім, так само, перець (без кісточок). Потім залити соком лайма, дати пару оборотів, для того, щоб все перемішалося. Так потрібно залишити на 10-15 хвилин, щоб перець і цибулю розмокли в соку від лайма.

2. Чистимо авокадо, прибираємо м’якоть і складаємо все в блендер.

3. Додаємо сметану, сіль, перець і збиваємо до однорідної маси близько 2-3 хвилин.

За бажанням, можна додати помідори і кінзу, дрібно нарізавши їх і додати в соус.

Приємного апетиту!

ВІДЕО. Як зробити соус гуакамоле?

9 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения