Як зробити гуляш з печінки?

admin 8-8-2014

Гуляш з печінки — одне з традиційних страв радянської кухні. Ми розповімо всі секрети приготування в домашніх умовах.

Рекомендуємо прочитати:

1.

2. Обваляйте кожен шматочок печінки в борошні, і тільки тоді кладіть на сковорідку, попередньо змащену олією.

3. На середньому вогні починаємо смажити. Як тільки схопиться борошно, додаємо нарізану ріпчасту цибулю. Ретельно перемішуючи, смажимо кілька хвилин. Важливо пам’ятати — не пережарьте печінку, щоб вона не стала сухою.

4. Готуємо моркву і додаємо її до нашої масі. Прожарив кілька хвилин, додаємо наші спеції, лавровий лист.

5. Останній крок — додати холодної, фільтрованої води. Запам’ятайте — вода повинна повністю покрити м’ясо. Після вливання води, гуляш гаситися ще 15-20 хвилин, після чого він буде повністю готовий.

ВІДЕО. Як приготувати гуляш з печінки?

4 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения