Як зробити гуляш в мультиварці?

admin 8-8-2014

У нашій статті ми поділимося з Вами кількома секретами приготування страви угорського походження під назвою «гуляш». Насамперед, слід розповісти про те, як зробити гуляш м’яким і соковитим, а так само з чого можна зробити смачний гуляш.

Рекомендуємо прочитати:

1.

Як зробити гуляш м’яким?

Багато людей скаржаться, що м’ясо на гуляш виходить дуже жорстке, ми бачимо в цьому кілька причин:

— погано підібране м’ясо;

— мало часу було приділено гасіння.

Не забувайте, щоб м’ясо вийшло м’яким, потрібно правильно підбирати м’ясо, соковите і жирне. Бажано використовувати вирізки або шию (якщо зі свинини). Так само, варто гасити на невеликому вогні, чим довше — тим краще.

Як зробити гуляш в мультиварці з курки?

Нам потрібні наступні інгредієнти:

— філе курки, 3 шт.;

— морква, 2 шт.;

— цибуля ріпчаста, 3 шт.;

— перець солодкий, червоний, 1 шт.;

— паста томатна, 1 с.л.;

— борошно, 1 с.л.;

— вода;

— рослинна олія;

— сіль, спеції.

1. Почнемо з приготування м’яса. Промиваємо філе і нарізаємо їх невеликими шматочками. Не забудьте попередньо очистити його від жиру, хрящів і кісток.

2. Моркву, цибулю і перець промиваємо, очищаємо і режим невеликими частинами.

3. Цибулю і моркву потрібно трохи підсмажити на сковорідці. На невеликому вогні, смажимо спочатку цибулю 2-3 хвилини до золотистої скоринки, потім додаємо моркву і даємо ще 3-4 хвилини, щоб овочі потушились.

4. Все що залишилося — заповнити нашу мультиварку і включити її. Ложем в чашу підсмажені овочі, перець, м’ясо, томатну пасту, додаємо спеції і воду. Після всього цього додаємо борошно і вмикаємо наш апарат на режим «Гасіння». Встановити час — 2 години 30 хвилин. Після виключення мультиварки, не поспішайте насипати все по тарілках, дайте страві постояти ще 5-7 хвилин.

ВІДЕО. Як приготувати гуляш в мультиварці?

3 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения