Як зробити гуляш з яловичини?

admin 8-7-2014

Гуляш — це страва угорської кухні, так званий густий суп з м’ясом, який до наших часів дійшов як проста підлива до гарніру. Ця добавка завжди поліпшить смак вашого гарніру, щоб це не було, рис, гречка, картопля. В основі оригінального рецепту, завжди використовували яловичину, але ми можемо приготувати гуляш з будь-якого м’яса.

Рекомендуємо прочитати:

1.

3. Обов’язково накрийте кришкою і дайте м’ясу протушкується хвилин 10-12.

4. Додаємо підготовлений раніше соус або томатну пасту.

5. Доливаємо води, щоб м’ясо було повністю в рідині, і тушкуємо ще хвилин 40. Не забувайте накривати кришкою!

6. Щоб зробити гуляш більш густим, додайте борошно. 1 ст.л. просійте через сито і ретельно розмішайте.

Ваш гуляш готовий! Можете подавати його до столу.

ВІДЕО. Як зробити гуляш з яловичини будинку?

3 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения