Як зробити морква по-корейськи?

admin 7-30-2014

Існує безліч рецептів приготування популярного салату «Морква по-корейськи». При приготуванні цього салату, потрібно бути дуже уважним і не перестаратися з оцтом і перцем. Хочемо поділитися з вами дуже смачним, трохи гострим і простим рецептом «Морква по-корейськи.

Як зробити морква по-корейськи своїми руками?


Інгредієнти для приготування салату «Морква по-корейськи»:

— свіжа, велика морква, 3-4 шт.;

— цукор, 1 ст.л.;

— олія, 6 ст.л.;

— оцет, 3 ст.л.;

— часник;

— сіль, 1/2 ч.л.;

— спеції (перець червоний мелений, коріандр мелений і чорний перець, все по ¼ ч.л.).

Підготувавши всі складові, приступаємо до приготування!

1. Отже, для початку чистимо моркву натираємо на тертку. Існують спеціальні насадки для моркви по-корейськи, так що ви можете використовувати їх.

2. В отриману масу додаємо наступні інгредієнти: сіль, перець, цукор, оцет, коріандр, а так само часник. Часник дуже добре подрібнюємо. Ретельно перемішуємо інгредієнти.

3. Масло вилити на сковороду нагріти, зауважте, нагріти, а не відварити! Як тільки морква почне диміти, відразу ж відставляємо її.

4. І останнє, що потрібно зробити, так це добре перемішати наш салат, насипати щільно в ємність, закрити кришкою і залишити в холодильнику на 24 години.

Приємного апетиту!

ВІДЕО. Як зробити морква по-корейськи?

4 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения