Як зробити гірчицю?

admin 7-15-2014

Гірчиця — приправа, без якої неможливо уявити деякі традиційні страви нашої країни. Гостра, ароматна гірчиця, завжди стане гарним доповненням до багатьох страв. Так само слід відзначити її корисність, адже гірчиця дуже добре впливає на травний тракт, покращуючи роботу підшлункової і печінки.


Як зробити гірчицю з порошку своїми руками?


Замість того щоб купувати гірчицю в магазині, Ви можете зробити її самі, тоді вже напевно будете знати з чого вона складається.

Нам потрібні наступні інгредієнти:


— гірчичний порошок, 50 гр.;

— кип’ячена вода або огірковий розсіл, 100мл.;

— сіль, ½ч.л.;

— цукор, ½ч.л.;

— рослинна олія, 1ч.л.;

— оцет або лимонний сік, 1ч.л.

1. Беремо гірчичний порошок, сіль, масло і цукор. Поміщаємо в глибоку ємність.

2. Додаємо воду або розсіл. Важливо додати теплу воду, тоді гірчиця вийти гостра, як ніколи.

3. Дуже ретельно перемішуємо всі складові.

4. Отриману масу, поміщаємо в герметичну ємність, і залишаємо на добу.

5. Через 24 години, пробуємо нашу гірчицю, якщо відчуваєте, що чогось не вистачає, слід додати оцет або лимонний сік.

ВАЖЛИВО! Зберігайте отриману гірчицю в герметичній ємності. Так само слід залишати її тільки в темних місцях.

ВІДЕО. Як зробити домашню гірчицю?

5 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения