Як зробити печінковий паштет?

admin 7-2-2014

Печінковий паштет — дуже смачна добавка до будь-якої страви, але найкраще просто їсти його з хлібом. З кожним роком у магазинах якість паштету псуватися, тому краще його робити в домашніх умовах. До того ж, так він вийде набагато смачніше і краще, і в якості складових сумнівів не буде.

Як зробити печінковий паштет своїми руками?


Щоб паштет вийшов дуже смачним, постарайтеся придбати гарні, свіжі продукти, які і будуть нашими головними інгредієнтами:

— печінка, 500гр.;

— морква, 150гр.;

— цибулю, 150гр.;

— вершкове масло, 100гр.

1. Першим ділом, приступаємо до роботи з печінкою. Її слід добре почистити від плівок, промити холодною водою, нарізати дрібними шматочками і знову добре перемити. Перекладемо печінка в друшляк, щоб вся вода стекла.

2. Солимо нашу печінку і трохи обсмажуємо на рослинному маслі. Обжарка повинна зайняти 15-20 хвилин.

3. Далі займемося цибулею і морквою. Цибулю слід порізати на невеликі шматочки. Не ріжте цибулю дуже дрібно.

4. Злегка обсмажуємо, додавши при цьому трохи солі. Смажити на олії, в окремій сковорідці.

5. Моркву натираємо на крупній тертці.

6. Так само обсмажуємо її на окремій сковорідці.

7. Коли наші три головних інгредієнти будуть підсмажені, їм потрібно дати час остудится. Хвилин 20-30 відпочиваємо.

8. Після паузи, всі інгредієнти перемішуємо в блендері.

9. Потім слід додати 100 грам розтопленого вершкового масла, сіль, перець за смаком і знову ретельно перемішати.

10. Наш паштет готовий! Тепер, його можна пересипати в будь-яку ємність і поставити в холодильник.

ВІДЕО. Як зробити печінковий паштет в домашніх умовах?


Як вживати в їжу паштет?

На шматок хліба, намазуємо масло і тоді вже накладаємо паштет. Масло надає легкості смаком паштету.

4 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения