Як зробити заварний крем?

admin 5-20-2014

 

Заварний крем — один з найбільш актуальних кремів у світі тортів. Їм можна перемазывать бісквітні, вафельний і листкові вироби, а також використовувати в різних видах тістечок. Найчастіше цей крем застосовується при виготовлення торта «

Крок №2. Починаємо додавати молоко невеликими порціями, 1-2 ст.л., і перемішуємо, щоб не з’явилися грудочки.


Крок №3. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Відставляємо з вогню і чекаємо, поки молочна маса не охолоне до кімнатної температури.


Крок №4. Тепер в невеликій посудині розминаємо вершкове масло. Дуже важливо використовувати дуже м’яке масло.


Крок №5. До олії додаємо по 1 ложці молочної маси і перемішуємо, щоб не було грудок.

ВІДЕО. Як зробити заварний крем в домашніх умовах.

5 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения