Як зробити шарлотку?

admin 5-6-2014

Шарлотка — смачний і корисний яблучний пиріг, знайомий кожному з нас. Незважаючи на простоту приготування, цей десерт володіє безліччю вітамінів. Сьогодні ми розповімо Вам, як зробити шарлотку з яблуками в домашніх умовах.

Як зробити шарлотку пишною?


Щоб Ваша шарлотка вийшла пишною, не забувайте про наступні правила:

1. Заздалегідь прогрівайте духовку до 200-220 градусів.

2. Після того, як шарлотка буде готова — залиште її в духовці на 1-15 хвилин, щоб вона дійшла і підрум’янилася.

Як зробити шарлотку в духовці?



Що нам знадобиться:


— яблука, 3 шт.;

— яйця, 4 шт.;

— цукор, 120 гр. для тіста, 1-3 ст.л. для начинки;

— борошно, 120 гр.

1. Беремо форму для запікання і викладаємо її дно папером для випічки. Змащуємо маслом.
2. Прогріваємо духовку до температури 200 градусів.
3. Розрізаємо яблука на невеликі шматочки, вирізаємо серединку. Ложем їх у нашу форму і посипаємо цукром.

4. Відокремлюємо жовтки від білків, і збиваємо жовтки разом з 2/3 підготовленого цукру до єдинородний маси.
5. Окремо збиваємо білки. Після появи піни, додайте цукор і збийте до появи блиску.
6. Змішати жовткову і білкову масу і додати просіяне борошно. Добре взмешайте.
7. Виливаємо наше тісто до яблук і акуратно перемішуємо. Ставимо в духовку на 20-25 хвилин.
Шарлотка готова! Переступайте через це до приємного чаювання!


ВІДЕО. Як зробити шарлотку.

Як зробити шарлотку в мультиварці?


Інгредієнти:

— яблука, 200 гр.;

— яйця, 4 шт.;

— цукор, 1 ст.;

— борошно, 1 ст.

1. Збиваємо яйця з цукром міксером до тих пір, поки маса не збільшиться в обсязі більш ніж в 2 рази.
2. Поступово, додаємо, просіяне борошно, ретельно перемішуючи.
3. Змащуємо чашу мультиварки маслом. Викладаємо тісто.
4. Додаємо почищені, порізані на невеликі шматочки яблука.
5. Включаємо мультиварку в режим «Випічка» на 60 хвилин.


ВІДЕО. Як зробити шарлотку в мультиварці.


Шарлотка. Фото.


39 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения