Як зробити сирні сочники?

admin 8-1-2014

Сочники — цю випічку ми пам’ятаємо ще з радянських часів, коли її можна було часто зустріти в різних типах буфетів. Зараз же, все частіше і частіше вони трапляються нам на очі. На щастя, залишилися ще люди, які дуже люблять не тільки їх їсти, але й готувати. Під рум’яною скоринкою завжди ховався смачний сир, який у поєднанні з тестом дає неодмінний смак.

Як зробити сирні сочники в домашніх умовах?


Як і в більшості випадків, нам знадобитися майже стандартний набір інгредієнтів:

— сир, 300г.;

— вершкове масло, 120г.;

— борошно, 4ст.;

— цукор, 8ст.л.;

— сода, ½ч.л.;

— яйця, 3шт.;

— сметана, 200г.;

— лимонний сік, 1ст.л.;

— ванілін, 4г.

Приступимо!

1. Розтоплюємо вершкове масло на невеликому вогні, або ж можна використовувати водну баню.

2. Додаємо до масла цукор (4 ст.л.) і два курячих яйця, ретельно перемішуємо.

3. Соду, гасимо лимонною кислотою і наливаємо в нашу масу. Відразу ж додаємо сметану і перемішуємо до єдинородний маси.

4. Потроху додаємо просіяне борошно, відразу ж перемішуємо. Отримане тісто не повинно липнути до рук.

5. Починаємо робити начинку. Візьмемо сир і додамо в нього ваніль, цукор (4 ст.л.) і яйце.

6. Гарненько все перемішуємо, і у нас повинна вийти повітряна маса.

7. Розкачуємо тісто на притрушенной борошном поверхні. Товщина шару повинна бути не більше 7мм. Чашкою, склянкою або тарілкою вирізаємо кола.

8. На отриману порцію, насипаємо сирну масу.

9. Звертаємо наші сочники, але тісто защиплем тільки по краях!

10. Змащуємо деко вершковим маслом і ложем туди наші сочники.

11. Перед випіканням, розігрійте духовку до 200 градусів, і тільки тоді ставте деко. Час приготування — 15-20 хвилин.

Приємного Вам апетиту!

ВІДЕО. Як зробити сирні сочники своїми руками?

3 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения