Як зробити вівсяне печиво?

admin 7-17-2014

Це печиво знайоме всім людям нашої країни, і навіть якщо Ви ніколи не пробували — рекомендуємо це зробити якомога швидше. Вівсяне печиво дуже корисне і смачне. Їсти його з чаєм — одне задоволення!

РЕЦЕПТ. Як зробити вівсяне печиво в домашніх умовах?


Рецепт цього печива не занадто важкий, його може зробити будь-яка господиня, приклавши трохи зусиль. Давайте почнемо з підготовки всіх продуктів, для вівсяного печива нам потрібно:

— маргарин або вершкове масло, 200г.;

— цукор, 150г.;

— яйця, 2шт.;

— вівсяні пластівці, 150г.;

— розпушувач, 2 ч.л.;

— борошно, 170г.

За бажанням можна додати курагу, цукати, горіхи, родзинки.

1. В невелику тарілку висипаємо масло і цукор. Перемішуємо (можна використовувати вилку) ці інгредієнти.

2. Додаємо яйця, ретельно перемішуємо.

3. Потім насипаємо пластівці, і знову перемішуємо.

4. Замішуємо тісто, для цього додаємо розпушувач і борошно. Тісто має вийти не дуже крутим.

5. Даємо тісту трохи постояти. Накриваємо його плівкою і відправляємо на 1 годину в холодильник.

6. Через годину, приступаємо до останнього процесу. Деко змащуємо маслом або застелем папером для випічки. З отриманого тіста формуємо невеликі печеньки і кладемо їх на великій відстані один від одного. Це потрібно для того, щоб вони не злиплися, адже при випіканні, печиво збільшується приблизно вдвічі.

Деко переміщаємо в розігріту духовку і випікаємо чверть години.

Приємного Вам чаювання зі свіжим печивом!



ВІДЕО. Як зробити вівсяне печиво?

Що можна зробити з вівсяного печива?

Існує кілька десятків рецептів, де використовується вівсяне печиво. До того ж, можна використовувати не тільки свіже, але і черстве. Серед найкращих страв моно виділити — торт, чізкейк і величезна кількість різних тістечок.

3 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения