Як зробити шоколадну ковбасу?

admin 7-10-2014

Шоколадна ковбаса — ласощі, встояти перед яким просто неможливо. Цей десерт готується з найпростіших інгредієнтів, дуже швидко і легко, але розходитися така ковбаса ще швидше, адже її смак дуже подобатися всім дітям і навіть дорослим.

Як зробити шоколадну ковбасу своїми руками?


Як і завжди, приготування будь-якої страви ми починаємо з підготовки інгредієнтів. Сьогодні нам потрібно:

— цукор, 1ст.;

— волоські горіхи, 10-15шт.;

— какао порошок, 3ст.л.;

— молоко, 6ст.л.;

— вершкове масло, 300гр.;

— яйця, 1шт.;

— печиво, 600гр.

1. Насамперед слід дуже ретельно подрібнити печиво. Намагаємося розбити його як можна дрібніше, щоб грудки не потрапляли в ковбасі.

2. Приступаємо до волоським горіхам. Чистимо їх, витягуємо серединку, трохи розбиваємо на дрібні частинки. Додаємо до печива.

3. Беремо вершкове масло, і розтоплюємо його на пару в каструлі.

4. У невелику ємність виливаємо яйце і трохи збиваємо його.

5. Змішуємо цукор і какао, потім вливаємо молоко і знову ретельно перемішуємо.

6. Отриману масу виливаємо в розтоплене масло і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння. Весь час перемішуємо.

7. Як тільки закипить, відразу ж зніміть з вогню і дайте трохи охолонути. Потім вливаємо яйце і добре перемішуємо. Таким чином, ми підготували крем для шоколадної ковбаси.

8. Заливаємо наш крем до печива і ретельно перемішуємо. Залишаємо на невеликий термін.

9. Переносимо нашу ковбасу на харчову плівку. І замотуємо. Намагайтеся видавити весь повітря з плівки, і як можна щільніше утрамбуйте ковбасу.

10. Тепер слід покласти ковбасу в холодильник і через 2-3 години вона буде готова до столу!

ВІДЕО. Як зробити смачну шоколадну ковбасу?

2 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения