Як зробити шоколадний торт?

admin 6-29-2014

У кожної сім’ї є особливі дні, які відзначені «червоним» у календарі. Такі дати не можна просто пропустити або забути про них. Саме в такі сімейні свята хочеться приготувати щось незвичайне і побалувати себе, і своїх рідних чимось смачненьким. Що ж приготувати? Чим здивувати близьких людей? Як щодо шоколадного торта?

Як зробити шоколадний торт будинку?

Існує величезна кількість різноманітних тортів, тістечок і десертів, які користуються неймовірною популярністю. Але, більшість із цих ласощів дуже важко приготувати. Тому, одним з оригінальних і смачних десертів у вашому житті може стати саме простий шоколадний торт, який ви власноруч спечете будинку.

Інгредієнти для домашнього шоколадного торта.


Коржі для торта:

— борошно — триста грам;
— цукор — двісті грам;
— яйця — дві штуки;
— маргарин — сто п’ятдесят грамів;
— порошок какао — п’ятдесят-сімдесят грамів;
— розпушувач для тіста — дві десертних ложки;
— харчова сода — половина десертної ложки;
— молоко — двісті п’ятдесят мілілітрів;
— оцет 9% — одна столова ложка.

Просочення:

Для просочення коржів краще всього використовувати теплий солодкий чай з лимоном або сироп з вашого улюбленого варення. Також, ви можете поекспериментувати і придумати свою власну просочення для торта.

Крем:
— одна банка згущеного молока;
— одна пачка гарного вершкового масла.

Глазур:
— п’ятдесят грам вершкового масла;
— чотири десертних ложки цукру;
— вісім чайних ложок молока;
— одна чайна ложка какао.

Як зробити коржі для торта?


1. Візьміть дві великі миски.

2. Всипте в одну миску триста грам борошно і дві десертні ложки розпушувача. Ретельно перемішайте.

3. Додайте в миску половину десертної ложки соди і какао. Чим більше какао ви додасте, тим більше шоколадним вийти у вас торт.

4. Перемішайте всі інгредієнти.

5. Збийте у другій мисці двісті грам цукру і станули, але не розплавлені, сто п’ятдесят грам маргарин.

6. В масляну масу додаємо одне яйце і збиваємо суміш міксером. Після цього додаємо друге яйце і повторюємо дію.

7. Для того щоб отримати пахту для свого торта досить налити в склянку теплого молока ложку оцту і трохи почекати. Через кілька хвилин молоко скваситься і перетвориться в пахту. Проте будьте обережні! Якщо молоко буде гарячим, а не теплим, то замість сколотин у вас вийти сир і сироватка, які не дадуть вашому коржу м’якість і пухнастість.

8. З’єднайте суміш першої миски з сумішшю другий.

9. Обережно влийте сколотини в тісто і знову перемішайте.

10. У вас повинно вийти сметанообразное тесло шоколадного кольору.

Випікання коржів.


1. Візьміть форму для випікання і застеліть дно пергаментним папером. Папір і бортики формочки можна змастити рослинним маслом, щоб було простіше діставати корж.

2. Вилийте частину тіста у форму і розрівняйте його ложкою.

3. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів.

4. Поставте корж в духовку і випікайте при температурі не нижче двохсот двадцяти градусів. Корж буде дбати приблизно півгодини.

5. Під час випікання варто відкривати духовку і перевіряти корж. Але, якщо такої палички у вас немає, то скористайтеся звичайною сірником. Якщо тісто не піднімається, то вогонь варто додати, а якщо корж піднявся, але залишився сирим всередині, то зменшіть вогонь.

6. Візьміть спеціальну дерев’яну паличку і проткніть нею корж. Якщо паличка залишиться сухою, то ви можете сміливо виймати корж з духовки.

7. Дістаньте форму і дайте їй трохи охолонути, щоб не розкришити корж поки ви будете його виймати.

8. Після того, як ви вийняли корж з форми розріжте його гострим ножем навпіл уздовж.

9. Приготуйте сироп для просочення свого торта. Розбавте трохи водою свій сироп від варення і полийте ним коржі.


Як зробити крем для торта?


Для прикраси торта можна використовувати різні кондитерські прикраси або саму звичайну глазур, яку також легко і просто можна приготувати на своїй кухні.

1. Візьміть банку згущеного молока і вилийте вміст в миску.

2. Додайте пачку гарного вершкового масла в миску зі згущеним молоком.

3. Збийте міксером вміст миски.

4. Змастіть кремом нижній корж торта.

5. В крем можна додати кольоровий харчовий барвник і тим самим прикрасити свій торт.


Як зробити шоколадний крем для торта?

1. Зробіть звичайний крем для торта з допомогою згущеного молока, масла і міксера.

2. Розплавте на невеликому вогні кілька шматочків шоколаду.

3. Змішайте крем з розплавленим шоколадом


Як зробити шоколадну глазур для торта?


1. Розтопіть масло на маленькому вогні.

2.Додайте розтоплене масло, цукор і молоко.

3. Ретельно перемішуйте суміш ложкою до повного розчинення цукру.

4. Через сито всипте десертну ложку какао і доведіть суміш до кипіння.

5. Вимкніть глазур і дайте їй трохи охолонути.

6. Полийте глазур’ю торт.


ВІДЕО. Як зробити шоколадний торт своїми руками?

3 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения