Як зробити мастику для торта?

admin 8-28-2014

Зараз ми можемо спостерігати, як різноманітний ринок тортів, красивих і дуже смачних. Дуже популярними стають торти, прикрашені мастикою. Мастика — кращий засіб для прикраси торта, завдяки цій речовині, ми можемо втілити всю свою фантазію. Маючи щільну форму, мастики можна зліпити буквально, що завгодно.

Як зробити мастику для торта в домашніх умовах?

Мастика — річ дорога, тому ми пропонуємо навчитися робити ті самим, в домашніх умовах. Для цього доведеться трохи попрацювати, і для початку приготуємо наші інструменти, нам знадобитися:

— скалка;

— дошка;

— лінійка;

— круглий ніж;

— харчова плівка.

Є багато видів мастик, та інгредієнти можуть трохи відрізнятися, давайте розглянемо найпростіший варіант:

— зефір жувальний, 200г.;

— цукрова пудра;

— вода, 2 ст.л.;

— харчові барвники.

Підготувавши все, можна приступати!

1. Беремо глибоку тарілку і кладемо туди зефір. Додаємо до нього воду. Якщо хочете зрадити мастиці кислинки, замість води можна використовувати лимонний сік.

2. Відправляємо все в мікрохвильовку на 40 секунд.

3. Коли зефір трохи розплавився, в нього слід додати цукрову пудру. Просіваємо пудру і додаємо до тих пір, поки маса не буде мати форму пластиліну.

4. Коли маса досягла своєї консистенції, загортаємо в харчову плівку, потім відправляємо в морозильну камеру на півгодини.

Щоб зробити мастику кольоровий, додаємо барвники в отриману масу. По закінченню часу, можна приступати до роботи з мастикою! Можете починати створювати красиві торти!

ВІДЕО. Як зробити мастику будинку?

4 0

Схожі новини

Оставить комментарий

*Поля обязательны для заполнения