Що зробити з кабачків?

Адмін - 30-04-2014, 10:58
Что сделать из кабачков?

 

Кабачок - один з найбільш близьких родичів гарбуза. Цей овоч самий підходящий для людей, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Вони містять в собі багато білків, жирів, органічних кислот, калію, кальцію, міді та фосфору, що допомагає дуже швидко перетравливаться і виводити токсини з організму.

 

Что сделать из кабачков?

 

Що можна зробити з кабачків?

 

Існує безліч рецептів, і сьогодні ми розповімо Вам про найбільш популярних:

 

1. Пюре з кабачка.

2. Кабачкові оладки.

3. Кабачкова ікра.

4. Фаршировані кабачки в духовці

 

І так, почнемо!

Як зробити пюре з кабачка?

 

Це блюдо найчастіше готується для дітей, в більшості випадків для немовлят.

 

Інгредієнти:

- вода;

- кабачок.

 

Крок №1. Почистіть кабачок, зніміть верхній шар і вичистити всю середину, щоб залишилася тільки м'якоть.

Крок №2. М'якоть поріжте на невеликі кубики.

Крок №3. Відваріть кабачок до м'якості, приблизно 7-10 хвилин.

Крок №4. Подрібніть зварені кабачки блендером або протріть крізь сито.

Крок №5. Отриману масу прокип'ятіть на плиті близько 2 хвилин, і остудіть.

 

Что сделать из кабачков?

 

Наше пюре готове!


ВІДЕО. Як зробити пюре з кабачка.

 

 

Як зробити кабачкові оладки?

 

Что сделать из кабачков?

 

Інгредієнти:


- 2 кабачка;

- 2 яйця;

- 5 ст.л. борошна;

- сіль, перець, зелень за смаком;

- рослинна олія.

 

Крок №1. Підготовлені кабачки натираємо на дрібній тертці. Дрібно нарізаємо зелень.

 

Крок №2. Змішуємо наші інгредієнти - кабачки, зелень, яйця, перець/сіль, борошно. Консистенція повинна вийти не дуже густий, але і не занадто рідкою, для цього можете додати більше борошна.

 

Крок №3. Наливаємо олію на сковорідку і нагріваємо її. Після чого ложкою викладаємо тісто і смажимо наші оладки з двох сторін, за кілька хвилин.

Что сделать из кабачков?

 

ВІДЕО. Як зробити кабачкові оладки.


Як зробити кабачкову ікру?

Інгредієнти:
- кабачки, 6 кг;
- цибуля ріпчаста, 1 кг;
- соняшникова олія, 200мл;
- томатна паста, 0,5 л;
- майонез, 0,5 л;
- сіль, 1 ст.л., перець , 1 ч.л.;
- цукор 2 ст.л.

Крок №1. Чистимо кабачки і цибулю. Видаляємо верхній шар і грубі насіння.

Крок №2. За допомогою м'ясорубки або блендера подрібнюємо наші підготовлені інгредієнти. Кабачки подрібнюйте в сито, щоб відфільтрувати непотрібний сік.

Крок №3. У сковорідку з великими бортами, або казан виливаємо все масло і додаємо туди цибулю. Тушкуємо до золотистого кольору. Після чого додаємо туди подрібнені кабачки.

Крок №4. Починаємо гасити на повільному вогні, часто помішуючи нашу майбутню ікру. Приблизно час - 2 години.

Крок №5. Додаємо майонез, пасту, сіль, цукор і перець.

Крок №6. Тушкуємо ще 30 хвилин, ретельно помішуючи нашу страву.

Наша ікра готова! Якщо Ви бажаєте влаштувати її на зиму, то додайте в кінці 3-4 ст.л. оцту (9%) і добре стерилізуйте банки.
Что сделать из кабачков?

ВІДЕО. Як зробити кабачкову ікру.

 

Фаршировані кабачки в духовці.

 

Что сделать из кабачков?


Інгредієнти:

- кілька кабачків;

- філе курки;

- цибуля, 2-3 шт;

- помідори, 2-3 шт;

- сир, 200гр.;

- сіль, перець.

 

Крок №1. Беремо філе курки наріжте на невеликі шматочки і пропускаємо через м'ясорубку.

 

Крок №2. Чистимо цибулю, і так само пропускаємо його через м'ясорубку. Після чого додаємо туди сіль і перець. Ретельно перемішуючи, робимо фарш.

 

Крок №3. Нарізаємо кабачки впоперек, отримуючи невеликі циліндри. Середину очищаємо від насіння.

Крок №4. Виклавши кабачки на деко, наповнюємо їх отриманим фаршем.

 

Крок №5. Нарізаємо помідори кружечками і накриваємо наші кабачки. Після чого ставимо в розігріту духовку (200 градусів) на 40-50 хвилин.

 

Крок №6. Коли кабачки стануть м'якими, потрібно посипати їх зверху натертим сиром. Ставимо ще на 15 хвилин у духовку.

 

Страва готова! Подавайте до столу, попередньо прикрасивши зеленню!


Что сделать из кабачков?

Подобається наш сайт? Розкажи друзям!




Додавання коментаря

Ім'я:*
E-Mail:
Коментар:
Введіть два слова, показаних на зображенні: *